luni, 30 iunie 2008

Viva Espana



Desi nu se intampla de multe ori, acest EURO a fost castigat de echipa care a meritat cel mai mult. De la inceput pana la sfarsit Spania a aratat un joc incredibil de frumos si cel mai important, a tratat de fiecare data fotbalul cu respect.

Spania a ales sa faca spectacol de fiecare data. Nu s-a baricadat in aparare ca alte echipe(Italia) si nici nu a facut antijoc rusinos(Romania). Absolut de ficare data Spania a jucat fotbal de nivel inalt.FOTBAL SPECTACOL!!!


Spania a dat golgeterul competitiei (David Villa cu 4 goluri), a marcat cele mai multe goluri
(12), are a 2a cea mai buna aparare(3 goluri primite.Croatia a primit doar 2), a tras cele mai multe suturi pe poarta(51) si are cea mai buna medie de suturi pe poarta pe meci(8,5 suturi trase pe meci).

Spania joaca cel mai rapid fotbal de pe continent in acest moment.Cu pase pe jos, in viteza, direct pe poarta, cu devieri si multa, multa fantezie. Intr-o lume a fotbalului dominata de stilul italian, "cattenacio"(statul cu fundul in poarta in asteptarea unei greseli de la adversar pt a da un gol), Spania a demonstrat ca un campionat de fotbal poate fi castigat doar jucand fotbal!

Bravo Spania!

Niciun comentariu:

 


ou clocit
Vezi mai multe video din Animale Suporter Steaua Suporter Steaua