luni, 2 iunie 2008

Ce merita Dica?

Va rog explicati-mi si mie care e treaba cu acest jucator, Nicolae Dica.
Nu il inteleg deloc.

De obicei majoritatea jucatorilor joaca mai bine la echipele de club decat la nationale.
Dupa un sezon in care a jucat cu mult sub nivelul lui pt echipa de club atat in campionat cat si in cupele europene, Dica a fost selectionat la nationala desi, poate ca nu ar fi meritat.Daca era sa ne bazam pe forma jucatorului, nu ar fi meritat in mod sigur.

Cativa jucatori foarte buni au fost lasati in acest an acasa de catre Piturca, intrebarile despre neconvocarea fiecaruia primind raspunsuri ciudate.
Streit a fost lasat acasa(de fapt nici nu a intrat in planurile selectionerului) din cauza ca e "fricos".Pe cei de la Schalke nu i-a interesat acest aspect cand l-au luat.Erau mai mult interesati de faptul ca romano-germanul era considerat la acel moment cel mai bun jucator de banda din Germania.
Ogararu a primit o palma pt ca era rezerva la Ajax desi jucase foarte bine la nationala de fiecare data cand a fost selectionat.Am zis a primit o palma pt ca la nationala au fost adusi multi jucatori care erau mai mult rezerve la echipele lor de club sau jucatori care nu prea au valoare sau nu erau in forma(ca Dica sau marica).
Despre acesti jucatori selectionerul a zis ca dau randament bun la nationala de fiecare data.

Desi in multe cazuri s-a dovedit ca aceasta explicatie e o prostie si ca altele au fost criteriile de selectie, in cazul lui Dica pare sa fie adevarat.

Omul chiar joaca mai bine la nationala decat la Steaua.

De ce?
Cum?
As fi foarte curios sa stiu.

A intrat in a 2a repriza, jucand mijlocas cu un pic mai multe sarcini ofensive(nu zic mijlocas ofensiv pt ca Piturca nu foloseste asa ceva) si a dat 2 goluri superbe ajungand jucatorul meciului.Asta desi pe teren au fost cativa jucatori de nivel european(Chivu,Vucinic,Mutu) sau jucatori considerati mari sperante si de la care se asteapta mult(Jovetic,Burzanovic).

Intr-o reclama la o bautura alcoolica un tip arunca o sticla si il loveste pe alt tip in cap.Cel lovit are urmatoarea reactie:"Pai ce faci mai?!"

Cam asa m-am simtit si eu aseara.
Dupa un sezon destul de slab la Steaua(returul a fost execrabil pt Dica.Un singur meci bun, cel cu Bistrita) Dica incanta la nationala.

Continuarea acelei reclame era asa: tipul lovit se uite si vede cine l-a lovit si zice:"Aaa, scuze!"

Eu nu stiu in acest moment daca sa ii zic sau nu asta lui Dica.

La nationala trage tare si joaca dar la club isi bate joc,nu mai vrea...

Ce merita Dica, sa fie laudat sau injurat?

6 comentarii:

Anonim spunea...

daca tot este injurat atata cum sa mai joace omul?

Anonim spunea...

anonim....daca la intrebarea "ce a aparut prima data? oul sau gaina?", nu avem raspuns, aici e clara treaba: prima data nu joci si dupa se striga impotriva ta...tot merita atat nicolita cat si dica.. numai ca inexplicabil, aman2 joaca bine la nationala, chiar si tiganu da centrari chiar foarte bune uneori... iar la noi a fost o seceta credca de 1 an in care nu a dat o centrare buna sau un corner batut cum trebuie :|

BiatMan Forever spunea...

Ajung sa cred ca piti e intr-adevar un bun psiholog.Desi in vremea cand era la Steaua nu prea le avea cu munca psihologica.

E foarte ciudat.Totusi, cred ca nu asta e problema.
La Dica, e lipsa de motivatie.El castiga 180 de mii de euro pe sezon la Steaua.Surdu 200 si Nicolita 250.Deci va cam dati seama ca poate il deranjeaza asta.Plus ca deja a ajuns cu Steaua destul de sus.A fost campion, al 3lea cel mai bun jucator din CL anul trecut,etc.

Nicolita cred ca s-a terminat singur.El a crescut intr-o familie saraca,fara bani,fara casa.Acum ca are bani, are casa, are de toate, nu il mai intereseaza.

Ii motiveaza nationala pt ca pot sa prinda contracte bune in strainatate.

Anonim spunea...

Adi,
Dica merita mult mai mult, atat de la suporteri cat si de la patron.
Nu cred ca exista in lume un jucator de fotbal care sa nu aiba perioade mai proaste.Nu uitati ca Dica si-a pierdut tatal anul acesta deci macar pentru acest motiv nu aveti dreptul sa il injurati,sau mai bine zis dreptul il aveti dar nu cred ca e normal.Un barbat nu loveste un alt barbat atunci cand acesta e la pamant.In concluzie loviti in Dica atunci cand joaca bine aratand ca nu este un jucator splendid, adica nu are chiar toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un super fotbalist in ziua de azi viteza ,agresivitate,forta,daruire insa are altele pe care le stiti foarte bine si va las sa va ganditi la ele.
Intrebarea e alta cred eu daca aceste calitati pe care le are Dica sunt de ajuns ca sa-i batem pe francezi,olandezi sau italieni?
Cine poate inclina balanta spre a-i pune eticheta de mare fotbalist sau nu este chiar Dica prin evolutiile sale de la Euro!
HAI ROMANIA!!!!
P.S. scuze pentru greselile de redactare sau gramaticale,NON SCOLAE SED VITAE DISCIMUS
BECALIGOL

BiatMan Forever spunea...

Problema este ca Dica are perioada proasta doar la Steaua.La nationala, cand a jucat, a facut-o bine.

Ceva nu imi miroase corect.
Cred ca vrea sa plece...

Probabil ca ar fi mai bine asa.

Anonim spunea...

eu il respect pe dia pentru ce a fauct. sa nu uitam ca in ultimii ani el a cam dus greul echipei si a fost golgeterul ei de la venirea la aceasta echipa...deci macar respecatil..il cred ca nu mai poate sa joace intr'un mediu ostil , in car nu se simte iubit si apreciat

 


ou clocit
Vezi mai multe video din Animale Suporter Steaua Suporter Steaua