miercuri, 25 iunie 2008

Sistemul ticalosit arunca in lupta cainii de razboi

Intr-o vreme in care razboiul Steaua-ferefe a devenit total, au inceput sa fie folosite de amandoua partile, armele de distrugere in masa.

Inceputul

Totul a inceput in momentul cand Steaua a ajuns in semifinala Cupei UEFA si practic, prin punctele stranse, a scos Romania din rahatul fotbalistic in care a fost bagata de ani multi de blaturi si hotii.
Faptul ca Romania putea sa trimita 2 echipe in CL dintre care 1 direct in grupe si a 2a in turul 3 preliminar, a crescut mult valoarea campionatului. Si prin valoare nu ma refer la faptul ca Liga 1 ajungea egala campionatelor puternice din vest.
Nu.Valoarea despre care vorbesc eu e reprezentata de cold hard cash,BANI,BANI si iarasi BANI.

Intai Dinamo a investit enorm(si nu neaparat in echipa) ca sa isi asigure primul loc(care tot in rusine i-a dus desi ei voiau CL) si a venit apoi randul cefereului.
Sezonul recent incheiat a inceput cu Steaua in razboi cu Gheorghe Constantin de la CCA, pe care il acuza pt campionatul castigat de Dinamo.Ce a urmat? lupescu s-a ocupat de delegari si cefereul nu a mai avut chiar nici o problema in a castiga campionatul.(pe langa arbitraje, ferefeul a inchis ochii si la faptul ca unele echipe nu prea jucau cu clujenii...)

Finalul de campionat ne-a prins depunctati pt ca se dorea ca un meci sa fie jucat corect si cu Mircea Sandu, lupescu si ceilalti mizerabili frecandu-si mainile in asteptarea sumelor de la EURO(o competitie la care Steaua a dat 6 jucatori-OvPetre inclus).

Armele

Din pacate pt Steaua, singura arma cu care poate lovi in ferefe e retragerea jucatorilor de la Nationala.Si se pare ca aceasta arma e destul de puternica probabil datorita castigurilor aduse de participarea Romaniei la euro.

Si ca raspuns, ferefeul a scos armele biologice! Sorin cârpodean a fost numit sef peste arbitrii romani!
Poftim?Adica ai pus sefi peste arbitrii pe cel mai corupt dintre arbitrii?
Raspuns: Da!
De ce? Ca asa vor muschii ferefisti.

Intai licitezi campionatul.Apoi te ocupi chiar tu de delegari(lupescu).Apoi depunctezi o echipa ca sa iti arati muschii.
Si in cele din urma iti pui coroana pe cap si te autoproclami rege-zeu peste fotbalul Romanesc numind ca sef al arbitrilor cel mai murdar dintre arbitrii.

Si ne intoarcem de unde am plecat...

Steaua a demonstrat in mod repetat ca e singura care poate sa faca fata in Europa.Ca a jucat bine sau rau,spectaculos sau pragmatic, nu a contat. Doar Steaua a facut fata acolo unde celelalte echipe romanesti s-au facut de rusine(3-1 cu Anorthorsis, 1-2 cu Elfsborg,etc)

Dar Steaua nu a cotizat la prietenii de la ferefe...si atunci nu prea e corect ca ea sa faca performanta.Nu?
Dinamo, rapid, cefere si restul platitorilor de taxe federale de ce nu ar juca la nivel inalt?

Vor juca de acum inainte.In locul Stelei.Se vor asigura de asta prietenii nasului.
Cat?

Pana cand va fi nevoie iar de Steaua sa scoata din nou fotbalul romanesc din rahatul in care tocmai a intrat iar...


P.S.
Cateva lucruri haioase despre Sorin cârpodean.

La finalul meciului Dinamo - Steaua 1-0 din anul 2006(sezonul 2006-2007), meci arbitrat de cârpodean(facut varza mai bine zis-Nicolita si Thereau eliminati din nimic/margaritescu scutit de eliminare la 0-0,etc), la balconul apartamentului din Alba Iulia al aceluiasi cârpodean era atarnat un steag al echipei catelandre.

Inainte de meciul cefere-Steaua din anul 2007(sezonul 2007-2008), la sediul cefereului si-a facut aparitia un anumit personaj al fotbalului romanesc, ca sa faca rost de bilete.Cine era? cârpodean!

Nu am ales titlul degeaba. cârpodean e cel mai mare caine. Rosu sau de razboi...tot acolo...

Niciun comentariu:

 


ou clocit
Vezi mai multe video din Animale Suporter Steaua Suporter Steaua